25 januari 2022

Blij met zwarte cowboylaars

1 min read

Ik hou enorm van alles wat met het wilde westen te maken heeft. Cowboys, paarden, het leven daar op de prairie, ik vind het gewoon het einde. Daar heb ik ook thuis speciaal een zolder voor ingericht, met allerlei spullen die hiermee te maken hebben. Boeken, foto’s, schilderijen. Heerlijk vind ik het om hier tussen te zitten. Ook heb ik veel kleding wat hiermee te maken heeft. Mooie cowboylaarzen zijn voor mij goud waard. Hier op deze site werd ik verwend door al het moois wat ze hier aanbieden, maar in de winkel leek het voor mij helemaal een snoepwinkel. Die inrichting, die passie van de mensen, het was er gewoon heerlijk. Ik voelde dezelfde rust als zoals ik die op mijn zolder soms voel. Heerlijk op mijn gemak. Deze zwarte cowboylaars paste precies goed, daar was ik ook erg blij mee.

Kwaliteit

De laarzen die ik gekocht heb zijn van prima kwaliteit. Dat voel je gewoon als je ze heen en weer beweegt. Goede sterke hak, goed sterk leer. Gewoon top. Hoewel ik mijn zolder niet afkom met mijn laarzen hou ik toch van goede spullen. Ik ga zeker vaker naar deze winkel. Top voor elkaar!