2 december 2021

Daglichtlamp kopen

1 min read
daglichtlamp

Cremer in huis net zoveel licht als je overdag hebt. Door de aanschaf van een daglichtlamp is dat mogelijk. deze lampen geven zeer veel licht af en dat is prettig om in jouw huis te hebben. Online kan je deze bestellen via de webshop van Shopvoorgezondheid.nl. Hier is een zeer groot assortiment te vinden van diverse modellen. Het is maar net waarvoor jij de keuze maakt.

Een staand model is erg prettig om onder te kunnen lezen of een handwerkje te doen. Deze lamp geeft eg veel licht en het design is ook bijzonder mooi. Kies je liever voor ene hangend model, ook deze kan je hier in het assortiment vinden.

daglichtlamp

Een mooie daglichtlamp bestellen

Heb jij last van najaarsmoeheid dan is de Lanaform Lumi lamp zeker aan te raden. Hiermee is het mogelijk om zelf, in jouw eigen woning, een lichttherapie te gaan volgen. Let er wel op dat je hier niet te lang achter elkaar gebruik van maakt, maar dat kan je allemaal in de gebruiksaanwijzing terug vinden. Zo is de afstand vanaf de lamp en jouzelf het aantal minuten lichttherapie die je kan gebruiken. Bijvoorbeeld:

  • 10 cm afstand – 30 minuten lichttherapie
  • 15 cm afstand – 1 uur lichttherapie
  • 25 cm afstand – 2 uur lichttherapie