2 december 2021

Een zeer voordelige scherm reparatie in Delft bij Telgefixt

1 min read
Logo-Telgefixt

Mijn telefoon was gister gevallen waardoor mijn scherm door de val was gebarsten was. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar scherm reparatie Delft om een goede telefoons zaak bij mij in de buurt te vinden die mijn telefoon kon repareren. 

Zeer veel telefoons zaken in Delft 

Toen ik op het internet op zoek ging naar scherm reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende telefoons zaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites van verschillende telefoons zaken had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij het bedrijf Telgefixt mij het meeste aan. Het bedrijf heeft namelijk een erg goede en vooral zeer overzichtelijke website. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg voordelige prijzen hanteert voor de reparaties die zij uitvoeren. Ook staat er op de website vermeld dat de reparaties worden uitgevoerd door deskundige monteurs. Daarom besloot ik ook om in de auto te stappen en aan de winkel rijden om het scherm van mijn loont laten maken. 

iPhone-xs-max

Een zeer snelle en voordelige scherm reparatie

In de winkel werd ik erg snel en vriendelijk geholpen door een van de monteurs. Het scherm van mijn telefoon werd erg snel en voor een zeer voordelig prijs gerepareerd. Daarom ben ik ook super tevreden over Telgefixt en raad ik deze telefoons zaak aan iedereen en aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Delft.