25 januari 2022

Fleece vest borduren

1 min read

Maak ook reclame met kleding! Een fleece vest borduren heeft niet alleen een geweldige pasvorm. Ook kun jij hiermee zorgen dat jouw bedrijf gezien wordt! Wat dacht je ervan om jezelf eens te verdiepen in het feit van reclame maken met kleding. Het team ziet er dan ook nog eens erg netjes uit en dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat het ook warm zit. In de zomermaanden kan het overdag lekker warm worden. Maar niet te vergeten dat het in de avond behoorlijk kan afkoelen.

Hierdoor heb ik er toen die tijd voor gekozen om ook ervoor te zorgen dat het team in de avond er warm bij kan lopen. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de mogelijkheden. Een fleece vest borduren is dan een perfecte oplossing hiervoor. Op de website van Borduurstudiogeldrop.nl ben ik vervolgens terecht gekomen. Bij dit bedrijf merkte ik niet alleen de vele mogelijkheden. Ook het feit dat zij dit met plezier doen was zeer aanwezig. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om voor het team de beste fleece vesten te laten borduren.