19 oktober 2021

Folie ter decoratie gebruiken

2 min read
raamfolie

Natuurlijk hoeft raamfolie aanbrengen niet altijd een specifiek doel te hebben, heel veel bedrijven gebruiken tegenwoordig transparante raamfolie ter decoratie binnen hun bedrijf. Omdat je door deze folie heen kunt kijken is het bijvoorbeeld ideaal voor een kinderdagverblijf waar kinderen in een ruimte zitten achter glas, je maakt het glas gezellig en leuk voor de kinderen maar kunt toch een oogje in het zeil houden. ook bij een entree met glazen deuren is de folie uitstekend te gebruiken ter decoratie.

raamfolie

Maak het ultieme ontwerp

Met transparante raamfolie kun je werkelijk ieder ontwerp maken, van letters en een afbeelding, tot aan een bedrijfslogo met een leuke cartoon afbeelding. Laat je creativiteit maar de vrije loop gaan met deze folie. Een combinatie van verschillende soorten folies is ook een optie, een deel kun je doorheen kijken en een deel is blind. In gangen van kantoren is de transparante folie zeer geschikt, zo behoud je ook het daglicht wat binnenkomt in je kantoor vanaf de hal. begin snel met je ontwerp in de online designer op plakhetzelf.nl.

raamfolie

Tijdelijke folie voor ramen en spiegels

Heb je bijvoorbeeld een feest of een verjaardag en wil dit laten blijken aan iedereen? Met het gebruik van statische raamfolie kun je dit eenvoudig laten doen, de folie is geschikt om tijdelijk aan te brengen op spiegels en ramen. de raamfolie kun je op de binnenkant van het raam aanbrengen, hierbij moet je er wel voor zorgen dat het raam geheel vetvrij is. Verwijderen gaat eenvoudig omdat er geen lijm wordt gebruikt bij het aanbrengen van de sticker.