19 oktober 2021

Hoe een hangend tv meubel elke kamer interessanter maakt

1 min read
hangend tv meubel

Een tv meubel is een veel vergeten onderdeel van een woonkamer. Het is echter wel heel dominant aanwezig. Een hangend tv meubel is een van de trends van dit moment. Het heeft namelijk vele voordelen. Overweeg jij ook een hangend tv meubel? Dit is waarom je er eentje wil hebben. 

Je hebt ruimte over

Een tv meubel dat hangt, staat dus niet op de grond. Dat wil zeggen dat er ruimte over blijft onder het meubel. Die ruimte kun je benutten maar je kunt dit ook leeg laten. Juist door die leegte lijkt je kamer namelijk veel groter dan deze is. Daarom kiezen veel mensen voor een hangend tv meubel.

hangend tv meubel

Er zijn veel opties

Een ander voordeel van een hangend tv meubel is dat je er zoveel mee kunt. Je kunt bijvoorbeeld hangende elementen onder de tv plaatsen maar ook ernaast. Dat kun je dan weer in elkaar over laten lopen om een soort kast voor je films en cd’s te maken. Het is leuk hoeveel er mogelijk is met hangende meubels omdat je niet gebonden bent aan de ruimte op de grond. 

hangend tv meubel

Hoogte van je televisie

Een ander voordeel is dat je daarmee zelf bepaalt hoe hoog je tv komt te staan. De hoogte van je tv meubel bepaalt normaal gesproken ook hoe hoog je tv staat. Schoonmaken is bovendien nog nooit zo gemakkelijk geweest want je kunt met een bezem of stofzuiger zo eronder komen.