19 oktober 2021

Lasersnijden metaal

1 min read

Lasersnijden is de manier om metaal te snijden deze dagen. Het lasersnijden van metaal is precies wat Bax Metaal voor u kan regelen. Met een eigen machinepark zijn er veel mogelijkheden voor projecten. Ook zijn ze in bezit van RVS Finish, een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in roestvrij staal. Hier kunt u terecht als u hulp nodig heeft met polijsten, trommelen, korrelslijper en borstelen. En zelfs voor het beitsen, passievere, ultrasoon reinigen, cleanroom verpakking en labelen kunt u hier terecht.

Lasersnijden metaal bij Bax Metaal

Met hun zeer ervaren en professionele vakmensen gaan hun met veel enthousiasme aan de gang, eerst hielpen ze me met hen engineeren van mijn metalen platen. Toen gingen ze werken aan de laserparts. Dit doen ze met de zondige kwaliteit. Het snijden, boren, ontbramen en het afronden wordt met de meeste kwaliteit gedaan. Ook is het zeer snel, door een grote voorraad en een zeer gedegen planning. Dit allemaal voor een goede prijs.

Wilt u meer te weten komen over de producten en diensten die Bax Metaal u te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de website. Of neem contact met ze op via de service point.