25 januari 2022

Mascot werkkleding

1 min read
Mooie werkkleding

Mascot werkkleding die door dit bedrijf worden gemaakt, zijn uitvoerig getest. Diverse testen worden op deze stoffen getest en moeten hier zonder kleerscheuren uit komen. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat dit materiaal in de praktijk niet goed is en hierdoor medewerkers zich kunnen bezeren. Daarom moet al het materiaal die voor deze kleding wordt gebruikt zeker tegen een stootje kunnen.

In de showrooms is het mogelijk om met eigen ogen de kledinglijn te bewonderen. Deze showrooms zij te vinden in Breda, Amsterdam of Antwerpen.

recycle kleding

Kom met eigen ogen de Mascot werkkleding bekijken

Online is het mogelijk om een afspraak te maken in één van de drie showrooms. Hier kunnen zij alle mogelijkheden laten zien en hierdoor kan jij diverse ideeën opdoen of je te laten inspireren.

Wat erg interessant is aan dit bedrijf is, dat jij de mogelijkheid hebt mee te doen aan een recycleplan. Gebruikte bedrijfskleding die aan vervanging toe is, kan je in een speciale container deponeren. Dit materiaal wordt opnieuw gebruikt voor het maken van andere producten.