20 oktober 2021

Schuttingen plaatsen in Geldrop

1 min read
schutting in geldrop

Ben jij op zoek naar een hoog kwalitatieve schutting in Geldrop omdat jouw schutting in Geldrop toe is naar vernieuwing? Dan biedt Het Schuttingmenneke hoog kwalitatieve schuttingen waarmee jij jarenlang plezier meer kan hebben. Kwaliteit staat hoog bij hun en hier kan jij dan van profiteren. Om een nieuwe schutting te plaatsen moet er wel voldoende voorraad zijn, maar bij Het Schuttingmenneke hoef je daar geen zorgen over te maken. Hun hebben een ruim assortiment aan schuttingen met verschillende houtsoorten. De houtsoorten die ze hebben zijn: vuren, Douglas, grenen en hardhout. Op de materialen van je schutting zit ook garantie op. Liefst vijftien jaar op de betonproducten en tien jaar op hout producten. 

schutting in geldrop

Onderplaten

Heb jij last van huisdieren die jouw tuintje verwoest of zitten er veel schimmels kan je ook een onderplaat aanvragen voor jouw schutting. De voordelen van een onderplaat is dat onder de schutting delen gedicht worden. Het schuttingmenneke biedt 2 soorten mogelijkheden onderplaten en dat zijn: betonnen platen en hardhouten platen. Bij een betonplaat is het schuttingdeel vrij van de grond en blijft daarvoor vrij van schimmels. 

Contact

Heb je verdere informatie nodig of wil je een schutting aanvragen kan je het best even in contact komen via de website. Op de website hebben ze een kopje ‘contact’ en daar staat alle contactgegevens die je nodig hebt.