25 januari 2022

Voordelig je bus bekleden

2 min read
autobekleding

Heb je een bedrijfsbus of heb je oud volkswagen busje gekocht en is de bekleding van deze bus niet wat het kan zijn? Bekleed Bedrijf Bedrijf kan je helpen bij het bekleden van deze bus. Dit doen ze nu al 27 jaar lang en nog iedere dag met plezier. Ze zijn 27 jaar geleden begonnen met het bekleden van oldtimers. Dit hebben ze gedaan omdat de eigenaar veel liefde had voor oldtimers en hij zag dat er destijds weinig mensen waren die een het interieur van de auto grondig aan konden pakken. Hij is hier toen mee begonnen en met succes. Dus om je bus bekleden ga je naar Bekleed Bedrijf Brabant.

Het personeel van Bekleed Bedrijf Brabant

Het personeel heeft ook al vele jaren ervaring in het renoveren van allerlei verschillende bussen en autos. Op de website kan je zien wat ze allemaal al hebben mogen doen. Ze zijn heel trots op wat ze bereikt hebben. Ze hebben door de jaren heen uitgebreid en bekleden nu niet alleen meer auto’s en bussen maar ook scooters, meubels, boten en caravan. Naast al deze opties kunnen ze je ook helpen bij het maken van keuzes in het design, kleurkeuze en materiaal. Ze hebben hier veel verstand van en weten wat het beste is voor je auto.  

Klantenservice

De klantenservice van Bekleed Bedrijf Brabant is uitstekend. Je kan ze via de telefoon bereiken en via de mail. Ze doen hun best om zo snel mogelijk te reageren op de mails en een goed antwoordt te geven over de telefoon.