25 januari 2022

Wat te doen in Marbella?

2 min read
marbella

Marbella  is een mooie stad in Spanje en staat bekend om de mooie stranden die daar aanwezig zijn, er zijn rond de 10 stranden te vinden. Ook de boulevard is erg populair door de vele lekkere restaurants met Spaans eten. Er zijn ook veel winkels en leuke boetiekjes.

Uitgaan

De clubs op het eiland zijn altijd erg druk en populair onder de jongeren. Ook al is deze plek populair onder de jongeren zijn veel clubs pas toegangbaar voor mensen boven de achttien jaar. Voorheen waren er meer plekken waar je als zestienjarige in mocht komen, waar je  geen alcohol kan meekrijgen natuurlijk. Nu kom je bijna nergens meer binnen als je jonger dan achttien bent. 

marbella

Bezienswaardigheden

Wat mensen leuk vinden om te doen is stranden bezoeken, de oude stad bekijken, Puerto banus dit is de jachthaven van Marbella en een mooie plek om te bezoeken. Ook staat in deze plaats een standbeeld van Salvador Dalí, dit standbeeld staat in de Avenida del mar een straat waar allerlei kunst beelden staan. Ook is het leuk om per fiets het eiland te verkennen, zo kan je makkelijk alle straten in en zie je alle speciale plekken. 

Op het eiland staat een berg genaamd de La Conche berg. De berg is maar 1200 meter hoog tegenover andere bergen, maar wel een leuke activiteit om te beklimmen ook door de hoogte. Als je ervoor kiest om de berg te beklimmen ben je zo’n 3 uur bezig om de top te bereiken en ben je ongeveer 2 uur bezig om weer beneden te komen.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *