25 januari 2022

Weer een lekker jong en fris gezichtje dankzij botox Amsterdam!

1 min read

Sinds ongeveer een jaar begin ik me steeds meer te ergeren aan de rimpels in mijn gezicht en misschien komt dat wel doordat ik ouder word. Daarom besloot ik laatst om botox Amsterdam te laten zetten, zodat mijn gelaat er weer wat strakker uit kwam te zien. Dit liet ik doen bij A&A Clinic, waar een hele fijne arts zit.

Fijne en hygiënische kliniek en prachtig resultaat

Ik wilde een strakker huidje hebben, maar botox Amsterdam hoeft van mij niet onnatuurlijk en nep te ogen. Daarom besloot ik om naar A&A Clinic te gaan, want ik zag op social media prachtige resultaten van andere vrouwen die hier reeds een behandeling hebben laten doen. De kliniek is heel fijn, ze gaan er hygiënisch te werk en de arts begreep me precies toen ik vertelde dat ik de lijntjes rondom mijn ogen en mijn voorhoofd wilde verminderen. Het mag een beetje strak worden, maar ik moet nog wel lekker kunnen lachen zonder dat mijn gezicht gelijk op knappen staat. De behandeling zelf deed eigenlijk helemaal geen pijn en voor ik het wist, was het alweer achter de rug. Ik ben enorm blij met het resultaat en mijn moeder en mijn zus zeiden al gelijk dat ik er een stuk frisser uitzag!

Meer verhalen